Als front-end developer ga je werken aan Floriday; hét platform voor de sierteeltsector. Dagelijks worden hiervoor nieuwe features opgeleverd. We werken hierbij met de nieuwste front-end technieken zoals React en TypeScript. Daarbij maken we gebruik van een zelfgemaakte componenten library. Handig, want zo hoeven we niet steeds code opnieuw te schrijven.
Als front-end ontwikkelaar bij jem-id werk je in een jong team. Samen doe je er alles aan om Floriday visueel steeds beter te maken. Werkzaamheden die bij jouw functie passen, zijn o.a.:
Voordat je start met programmeren, doorloop je een aantal stappen. Lees hier meer over dit proces bij jem-id.
jem-id ontwikkelt software voor de AGF- en sierteeltsector. Met onze softwareproducten helpen we onze klanten op het gebied van digitalisering vooruit. We zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We hebben een platte organisatie en vertrouwen hierbij op de professionaliteit van de medewerkers. Verder heb je bij ons een onbeperkt aantal vrije dagen, heb je de mogelijkheid om flexibel thuis te werken en stimuleren wij het volgen van cursussen en trainingen voor de persoonlijke ontwikkeling.
jem-id is een professioneel bedrijf waarin we hard werken, maar ook graag ontspannen. Zo zetten we de bloemetjes buiten tijdens gezellige uitjes en gaan we in de komkommertijd bijvoorbeeld met elkaar naar de Westlandse feestweken.
Floriday is hét platform waar alle sierteelthandel op één plek samenkomt. Wereldwijd wordt hier aanbod op geplaatst en verhandeld. Op dit moment zijn 5.500 kwekers en kopers wekelijks actief op Floriday. Zo faciliteren we zo'n 180 duizend transacties per week. Niet zo gek dus dat we gebruikers van over de hele wereld hebben. Momenteel wordt Floriday in 45 verschillende landen gebruikt.
Een succesvol platform vraagt om mensen met verstand van techniek én de praktijk. Zo organiseren we regelmatig hackatons waarbij we langsgaan bij de gebruiker om te leren van de praktijk. Zo krijg jij meer verstand van het onderwerp en kan je de opgedane kennis direct vertalen naar slimme functionaliteiten.