blog

Klaar met je studie? Ga aan de slag bij jem-id!

Auteur
Gepost op 03 jun 2024
door Natalie Hoogervorst (Marketeer)

Woon jij in het Westland of omgeving en ben je net klaar met de opleiding software development, IT, commerciële economie of bedrijfskunde? Dan zoeken we jou!

Het vinden van een leuke baan na je studie kan best uitdagend zijn. Veel bedrijven zoeken iemand met ervaring, maar hoe doe je ervaring op als je de kans niet krijgt? Bij jem-id kun je direct aan de slag en leren we je de fijne kneepjes van het vak. Zo komt die ervaring vanzelf! 

We zorgen voor een warm welkom
Direct na je studie aan een baan beginnen kan behoorlijk overweldigend zijn. Je moet ineens alles wat je hebt geleerd, in de praktijk brengen. Bij jem-id doen we er alles aan om je een warm welkom te geven en je goed op weg te helpen.

Overlevingspakket
Op je eerste werkdag ontvang je een speciaal 'overlevingspakket'. Dit welkomstpakket bevat alles wat je nodig hebt om goed van start te gaan. Zo zit er bijvoorbeeld een handboek in over onze werkwijze en cultuur, een Dopper waterfles, een toegangstag voor alle deuren en het fietsenhok, een bon voor welkomstgebak bij de bakker, en nog veel meer.

Inwerkplan
Er ligt ook een inwerkplan voor je klaar, zodat je direct aan de slag kunt. De inhoud van dit plan hangt af van je functie, maar bevat sowieso  een aantal warmdraaiopdrachten. De naam zegt het al; dat zijn kleine projectjes waar je mee aan de slag gaat om warm te draaien tijdens je eerste weken. In het inwerkplan staan links naar websites, video’s en documenten om te bekijken. Zo leer je jem-id en onze producten beter kennen. Daarnaast volg je ook een aantal cusussen om er helemaal in te komen. 

Meekijken met je collega’s
Bij jem-id werken ongeveer 70 collega’s. In je eerste weken kijk je met een aantal van hen mee. Ook met collega’s die andere functies hebben. Zo krijg je een goed beeld van wat iedereen doet en leer je je collega’s beter kennen. Je gaat ook mee naar onze klanten om te zien hoe onze producten in de praktijk worden gebruikt, heel leerzaam!

Een buddy
Op je eerste dag word je gekoppeld aan een buddy, iemand die jou gedurende het eerste halfjaar begeleidt. Deze persoon neemt je op sleeptouw en is het aanspreekpunt voor al je vragen.

Leren en doorleren
Het eerste jaar bij jem-id staat echt in het teken van leren. Na dit eerste jaar draai je volledig mee met je collega’s, maar daarmee ben je niet uitgeleerd! Wij vinden het erg belangrijk dat je jezelf ontplooit en ontwikkelt binnen jem-id. Zo kom je er namelijk achter waar jouw specialisme ligt. Als je daar achter bent, sporen we je aan om daar nog beter in te worden door middel van cursussen en trainingen. 

Geen jaren werkervaring nodig, maar wat dan wel?
Wat we belangrijk vinden, is dat je initiatief wilt en durft te nemen en dat je inzet toont. Ben je het ergens niet mee eens? Of heb je iets op school geleerd wat wij echt moeten weten? Vertel het ons! Daarnaast is het belangrijk dat je verantwoordelijkheid neemt voor je werk. 

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar je kunt groeien, leren en je carrière een vliegende start kunt geven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Vacatures voor net-afgestudeerden:

Projectcoördinator 
Als projectcoördinator ben je gedurende het project het eerste aanspreekpunt voor collega’s en voor de klant. Jij zorgt ervoor dat het project soepel en naar tevredenheid van de klant verloopt. 
Bekijk deze vacature

Customer support
Als customer support houd je ervan om mensen te helpen en ben je communicatief sterk. Ook duik je graag in complexe vraagstukken om tot de juiste oplossing te komen. Dit doe je in een klein en hecht team.
Bekijk deze vacature

Full-stack developer
Als full-stack developer bij jem-id krijg je de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en zelf met ideeën te komen.
Bekijk deze vacature

Front-end developer
Als front-end developer ga je werken aan Floriday; hét platform voor de sierteeltsector. Dagelijks worden hiervoor nieuwe features opgeleverd. We werken hierbij met de nieuwste front-end technieken zoals React en TypeScript. Daarbij maken we gebruik van een zelfgemaakte componenten library. Handig, want zo hoeven we niet steeds code opnieuw te schrijven.
Bekijk deze vacature

Back-end developer
Als back-end developer werk je aan Floriday; hét platform voor de sierteeltsector waar alle bloemen en planten wereldwijd op samenkomen. Voor dit platform werk je met de nieuwste technieken aan de oplevering van nieuwe features. Zo help jij als ontwikkelaar de sierteeltsector vooruit.
Bekijk deze vacature